Актьорът Джейми Фокс не се е появявал публично от април, когато внезапно беше приет в болница, след като му прилоша на снимачната площадка на филма „Обратно в играта“. Семейството му така и не разкри какъв е проблемът и продължава да твърди, че той се възстановява в домашни условия. Само че къщата му в Хидън Вали беше атакувана през уикенда от бригада работници, което събуди безброй теории, че звездата от „Джанго без окови“ е предал Богу дух.

„Дейли Мирър“ се позовава на служител в имота на Фокс, който твърди, че актьорът е мъртъв от няколко месеца, но семейството му не е разкрило този факт, защото тече разследване. Приятелите на Джейми също твърдят, че не могат да се свържат с него от няколко месеца.

Дейми има две дъщери. Именно по-голямата, 29-годишната Корин дава оскъдни сведения за него, като твърди, че той се е изолирал и се нуждае от почивка. Това обаче може да не се окаже истина.

Мистерия около изчезването на Джейми Фокс

Според актуалната клюка инцидентът на снимачната площадка на „Обратно в играта“ е бил умишлен и всъщност 55-годишният Дейми Фокс е нападнат с цел да бъде убит. Как и от кого – предстои да разберем.

Източник: „Уикенд“