Мистериозна снимка на бившата дясна ръка на Кирил Петков – Лена Бориславова взриви мрежата и породи редица въпроси.

След няколкоседмичното затишие ексначалникът на кабинета на Петков най-накрая се появи в социалните мрежи. Тя публикува в профила си интересна снимка, на която се вижда, че е като турист, но така и не е назовала мястото, на което се намира.

Според по-наблюдателните потребители на социалната мрежа, въпросният фотос е направен в „Лувъра“. А и едва ли е трудно да се досетят, предвид, че доста отдавна се понесе мълвата, че Лена възнамерява да забегне за известно време при сестра си, която живее във Франция.

Прави обаче впечатление, че на снимката тя видимо грее, а и освен това е заложила на доста небрежно облекло, което е нетипично за нея. Интересното е, че позира сама на фотоса и така и не става ясно кой е човекът зад телефона.

В същото време бившият й вече годеник Мирослав Иванов споделя снимки от предизборните си обиколки из страната.
Припомняме, че още преди месец, Лена Бориславова обяви, че няма да е кандидат-депутат от ПП. Дори и след оттеглянето й мнозина очакваха, че ще остане важна брънка в кампанията, но тя така и не се включи. 
Източник: blitz.bg

Мистериозна снимка на Лена Бориславова взриви мрежата (ФОТО)Мистериозна снимка на Лена Бориславова взриви мрежата (ФОТО) - Снимка 2