След скандала с побоя, който й нанесе Миро Дзвера, Мария дори не изчака да й минат синините, за да го прибере обратно. Чалгарката, която винаги го е играела голямата работа и се е напъвала да изглежда като страшна дама, на която всеки прави път, сама се оля и се срина със земята.

В името на това да разполага с пари, да се вози в тузарски колички и да облича скъпи парцали, Мария прости ударите на Мирослав Соколов и реши да остане при него. Е, груба грешка! Защото откакто го е върнала в живота си, тя била подлагана на нечувани унижения, разкриват близки до нея източници.

"И нормално. Дай му на един мъж зелена светлина и му гледай сеира! Тая патка какво очакваше - не стига, че не я уважава дотам, че да я млати, ами и му прощава, за да му цоца от парите. Много ясно, че този ще си промени още повече поведението и ще я третира като робиня", коментират източниците.

Соколов започнал наистина да се държи безхаберно към Мара Отварачката, като я карал да му изпълнява всички капризи. Като й кажел да готви, тя готвела, като искал да пие, му слагала мезето, салатата и чашката, искал ли креватни забавления, тя била готова на всичко.

"И пред приятелите си вече се държи безцеремонно с нея, показва кой е господарят. А онази седи и си трае, щото... разбираш ли... да не й се наложи да хваща метрото", разказват запознати.