Дългобедрата Серенай Саръкая в най-скоро време пак ще е плоска като дъска – разгласиха турските таблоиди. Според истанбулските издания тялото на актрисата не понася добре силикона й и докторите я посъветвали да го махне. Екранната Мира Бейлидже от „Кварталът на богатите“ има големи изкуствени гърди от 2022 г., а е „тапицирала“ и дупето си, което сега има латино вид.

Допреди година-две Серенай Каръкая се кълнеше, че за нищо на света не би се подложила на пластична операция.

„Харесвам се естествена“ – твърдеше тя.

Впоследствие обаче размисли и напълни пазвата си с импланти.

Тунингованата гръд на звездата от „Кварталът на богатите“ подпали ревност у съпругата на Къванч Татлъту. Турският Брад Пит има доста еротични сцена със Саръкая в най-новия им сериал „Фамилията“ и дизайнерката Башак Дизер се притесни да не би мъжът й да плътне по прелестите на партньорката си.

„Ако надуша, че помежду им е пламнала искра, ще хвърли перушина“ – заканвала се дизайнерката пред приятелки.

Мира Бейлидже спадна „балоните“

Башак Дизер и Къванч имат един син, който се роди миналата година. Очевидно обаче идеалното семейство на двойката претърпява криза в брака. От години се говори, че майката на актьора не харесва новата си снаха, затова и той организирал сватбата им в Париж, а не в Турция. Също така се спекулира, че Къванч напоследък има проблеми с любимата си. И явно Серенай е идеалният отдушник за семейната им драма...

Източник: „Уикенд“