Серенай Саръкая разкри още един свой талант – този път певчески. Актрисата от „Кварталът на богатите“ и „Божествено“ влезе в студио, за да запише дебютното си парче. Песента ще прозвучи в новия й сериал „Фамилията“, в който екранен партньор й е Къванч Татлъту – най-голямата звезда на турските сериали.

„Благодаря на продуцентите от „Ай Ялъм4, че ми се довериха за нещо толкова отговорно – песен към теленовера. Нямам музикално образование, но мисля, че се справих добре и с това предизвикателство, защото имах до себе си човек, който много ми помагаше – композитора Тогар Исикли“ – сподели екранната Мира Бейлидже.

Освен с ролите си на малкия екран 31-годишната красавица е популарна и покрай интимните си връзки с милионерите Йозтархан и Евирген, както и с колегите си – актьорите Керем Бурсин, Чаатай Улусой, Октар Кайнарджа и Джем Йълмаз.

Серенай Саръкая е родена на 1 юни 1991 г. в столицата Анкара. На 15 години, без да знае и дума на английски, отива в Чехия, където участва в конкурса „Кралица на красотата“. В световната надпредара печели престижното четвърто място и получава специалната награда на журито.

Мира Бейлидже грабна микрофона

От този момент нататък кариерата й гръгва стремглаво нагоре: списанията се надпреварват да я канят за бляскави фотосесии, а най-големите фирми я искат за рекламно лице. През 2010 г. Серенай е сред кандидатките за титлата „Мис Турция Вселена“ и съвсем малко не й стига да докопа короната – журито й отрежда второ място в класацията.

Източник: „Уикенд“