Златка Райкова, която е напът да роди втория си наследник всеки момент, се изказа в мрежата буквално култово. Знаем, че сега тя е с Карен Хачатрян, когото ще направи татко за първи път, а от бившия си Благой Георгиев има момченце, кръстено също Благой.

Та, в дните преди раждането, от скука или кой знае от какво, Златито реши да се разговори с фенове и да отговори на някои техни въпроси. Разбира се, моментално бе запитана кой е най-скъпият подарък, който са й правили? "Съдържателен" въпрос при все, че не става дума за скъп на сърцето, а скъп финансово...

И Райкова веднага обясни, че това е бил часовник, струващ баснословна сума (само да не го прочете Виктория Капитонова, че ще се депресира). Но получавала и други много скъпи дарове като бижу, от чиято цена очите да ни паднат.

"Аз, принципно, не си избирам мъжете по това колко пари имат, но пък се радвам и винаги съм била очарована от жестовете със скъпите подаръци. Това означава, че те оценяват подобаващо", изцепи се Златито, с което хвърли в тъча мнозина.

"Абе, Златке, кажи си го направо! Определи си цената и колко струваш, че да знаят хайваните дали да се борят за "любовта" ти. След като се разкарате с Каренчо, де", коментират зевзеци в нета.