Те са сякаш от различни светове, но твърдят, че още са двойка. Евгени Генчев и Валерия Георгиева го играят гаджета от края на "Ергенът" до днешна дата, макар мнозина вече да твърдят категорично, че това е просто договор с телевизията, който трябва да спазят за определен срок от време.

Ако това е така обаче, то защо пианистът е побеснял от последните снимки на веганката в мрежата, на които тя буквално си свали гащите и си показа з@дника в едър план...

Мина границите: Валерия Георгиева свали гащи и си показа з@дника, Евгени побесня! (СНИМКИ)

Да, фотосите са от фотосесия, а знаем, че Георгиева е модел и си вади хляба с това. Но тя бе обяснила на Генчо, че е модел основно за ревюта и фотосесии в Азия, където често пътува по работа. Евгени надали си е представял, че ще гледа любимата си в мрежата по натура и ще трябва да чете простотиите, които пишат мераклии под снимките й.

Мина границите: Валерия Георгиева свали гащи и си показа з@дника, Евгени побесня! (СНИМКИ) - Снимка 2

"Леле, голям скандал беше. Ако не са гаджета, това е много странно, защото Генчо жестоко се разсърди. Валерия обаче и тя е характер, изобщо не му цепи басма. Сега сигурно пак няма да си говорят със седмици и ще се видят за Коледа", смеят се близки до пианиста източници.

Ако пък отношенията им са само театър, а Генчо ще е вбесил от постъпката на Валерия, то значи има твърде голямо его и гневът му е породен от въпроса как би изглеждал в очите на хората.