Милионерът Левон Хампарцумян бе изловен от папараци на столичното летище, заедно със съпругата му Мариана в очакване на полета им до Сицилия.

И макар арменецът да е милионер и да може да си позволи дори частен самолет, съпрузите отлетяха с лоукост компания. Те се наредиха чинно на опашката за простосмъртни на нискотарифната „Уиз еър“.

 

Милионерът Хампарцумян се пръска с парфюми на аванта

 

Милионерът Хампарцумян се пръска с парфюми на аванта - Снимка 2

 

Докато чакали полета си, банкерът и благоверната му разглеждали безмитния магазин като първо се спрели на щанда с течен шоколад, след което се прехвърлили на козметичния. Хампарцумян се напръскал повече от доволно с различни парфюми. Предполага се, че най-много са му допаднали тези на „Диор“, но така и не си купи.

 

Милионерът Хампарцумян се пръска с парфюми на аванта - Снимка 3

 

Милионерът Хампарцумян се пръска с парфюми на аванта - Снимка 4

 

Съпругата му също тествала един от дизайнерските аромати и започнала да му мрънка, че иска такъв, но мераците й били порязани много бързо. Левон отсякъл, че бордингът започва и я подканил да вървят, за да не изпуснат полета. Колко удобно извинение да спестиш някоя и друга дребна пара, предвид милионите, с които разполагаш, нали?!

 

Милионерът Хампарцумян се пръска с парфюми на аванта - Снимка 5

 

Милионерът Хампарцумян се пръска с парфюми на аванта - Снимка 6

 

Във въпросния ден двойката били облечени удобно като за път. Той бил заложил на панталон и блуза в тъмно син цвят, съчетани с черно яке и кожени мокасини. Мъкнел и малък куфар, в който бил прибран ръчния му багаж. Съпругата му Мариана пък била заложила на сиви дънки и къс шлифер, съчетани със сини маратонки. Тя също имала малък куфар на колелца, който през цялото време дърпала сама.

Източник: Уикенд