Турция е в паника – сватбата на годината може да не се състои. Съмненията, че венчавката май няма да я бъде, се появиха онзи ден, когато милионерът Хакан Сабанджъ тръгна на почивка без годеницата си – тв звездата Ханде Ерчел. Богаташкият наследник летя към луксозен курорт в Индийския океан с цели 3 куфара дрехи и билет за първа класа.

В последната една година той не е излизал зад граница без Ханде и сегашната му „ергенска“ ваканция поражда спекулации, че двамата са се разделили.

Хакан Сабанджъ предложи брак на 30-годишната хубавелка от хитовите сапунки „Почукай на вратата ми“ и „Черната перла“ още миналото лято, а офертата си гарнира с пръстен с диамант.

Влюбените обаче така и не обявиха дата на сватбата си, защото майката на милионера не харесваше бъдещата си снаха. Преди месец обаче двете дами обядваха заедно и стоплиха отношенията си. Впоследствие мама Арзу дори лайкна и няколко снимки на бъдещата си снаха в Инстаграм.

Годеникът на Ханде е един от най-богатите ергени в Турция. Той е на 33 години, има две висши образования и владее 4 чужди езика. Фамилната му фирма „Денса холдинг“ притежава 21 кораба и десетки фабрики в южната ни съседка.

Източник: „Уикенд“