Ще спечели ли някога Милица Гладнишка някой лев за публиката, се питат зрителите на новия формат „Кой да знае”. Енергичната актриса все не й върви напоследък и в повечето случай губи  в битката с капитана на другия отбор Христо Пъдев.

Иначе чаровницата още от старта на шоуто се превърна в любимка на зрителите, даже водещия Сашо Кадив взе да й завижда, че привлича цялото внимание върху себе си, а той като водещ губи в двубоя с нея.

Милица Гладнишка скочи на оператора в „Кой да знае”: Какво си ме зяпнал, погледа нагоре!

И как няма да обезличава водещия, който е бледа фигура в сянката й. А тя е царица на провокациите и всичко превръща в скеч. Снощи достолепната дама си направи майтам с оператора на „Кой да знае”, след като го засече, че й снима гърдите. Които бяха на показ заради щедрото деколте до пъпа на комедийната актриса: Какво си ме зяпнал? Погледни нагоре, нагоре!, скастри оператора тя директно в обектива.”

Думите й се харесаха на публиката и те се разсмяха, а Гладнишка го направи само за да стане шоу.

Милица Гладнишка скочи на оператора в „Кой да знае”: Какво си ме зяпнал, погледа нагоре! - Снимка 2

Интересна, с потенциал и е умела провокаторка, само дето до този момент на Милица не й върви в куиза, а зрителите си мислят, че не попада на точния съотборник. И за това отбора на колегата й Пъдев почти редовно печели.

Източник: vihrogon.bg