Милена Славова е известна с директността си, с това, че не цепи басма и не угодничи, както и със свободомислието си. Това е и причината към днешна дата тя да бере много ядове, включително да я съдят, защото, видиш ли, си казала мнението за някои индивиди на София Прайд.

Това накара рокаджийката да даде интервю, в което да обясни, че няма нищо против гей обществото у нас и дори има много приятели хомо, които уважава  и обича безкрайно.

"Как да не обичаш една Люси Дяковска, която е уникален човек?! Как да не обичам всички останали мъже и жени, които имат различни желания и усещания?! Яд ме е, че изкривиха думите ми, защото аз не съм против всеки да бъде себе си, против съм да ми се навират в очите и очите на децата ни с пера в з@дниците", казва Милена.

И без да иска, хвърли адска бомба като разкри, че ето на - много симпатизира и на Жана Бергендорф, която се напатила от мъжете и вече била лесбийка, имала връзка с жена.

Славова обясни, че Жана не само обича жена, но и двете живеят под общ покрив от няколко месеца. Как ще бъде прието това от самата Бергендорф, не е ясно, защото тя отдавна се опитва да държи в тайна личния си живот. Особено след скандалите с дрогата и пиянството, които я бяха направили на развалина.

Източник: Уикенд