Макар да си е патила от лоши момчета, Микаела от "Ергенът" не може да се откаже от тях. Това признава тя самата и месеци, след края на формата, заяви, че Евгени Генчев й е бил малко някак женствен.

Е, наясно сме, че Мика в момента избива нараненото си его и е на принципа за "киселото грозде", защото пианистът я изрита на метри от големия финал, но и тя има правото да му го върне, разбира се...

"Аз харесвам малко по-мъжествени мъже, не като визия, а като поведение и като излъчване. Искам и мъжът до мен да е доминиращ, да ме командва, както се казва", смее се Мика. Но и признава, че й се е случвало да опитва да промени мъжете, с които е била, макар да знае, че това не е възможно.

"Мога да съм търпелива и да бъда балансьор в една връзка, но затова човекът до мен трябва да ме предразположи. Искам да знам, да съм убедена с всяка частичка от мен, че съм единствената в живота му и че няма да ми изневери. Тогава ще се раздам изцяло", казва Мика.

Е, очевидно нещата не вървят особено, защото за толкова време тя още не е открила подходящия мъж. Което ще рече, че или говори глупости и има големи претенции, или пък самите мъже не могат да се задържат с нея по някакви причини.

Ще припомним само, че Джия, както и други момичета от "Ергенът" вече имат своите половинки.