Мика Стоичкова е един от сигурните участници във „ВИП Брадър”

Щерката на футболната легенда Христо Стоичков – Мика Стоичкова се продаде за 70 000 лева.

Мика Стоичкова е един от сигурните участници, които ще прекрачат прага на къщата на „ВИП Брадър” следващия месец. Продуцентът на шоуто Нико Тупарев е предложил на разпадналата се двойка Мика Стоичкова и Иво Аръков да влязат заедно в къщата. Той бил убеден, че прясно разделената двойка ще прикове вниманието на зрителя и ще завърти сценария около себе си, подобно на Черната Златка и Благой Иванов-Багата, но уви.

[caption id="attachment_420541" align="alignright" width="300"]Мика Стоичкова е един от сигурните участници във „ВИП Брадър” Мика Стоичкова е един от сигурните участници във „ВИП Брадър”[/caption]

Тупарев предложил „скромен” хонорар от 70 бона за всеки. Мика Стоичкова приела, но бившата й половинка Иво Аръков отказал след дълго обмисляне на офертата. Преди броени дни Мика Стоичкова отлетя за Маями, заявявайки, че е приела оферта за телевизионна водеща в най-голямата медия там. Човек от екипа на Нико Тупарев обаче е категоричен, че това е пълен фарс. Той подчертава, че заминаването на Мика Стоичкова е просто PR ход, който има за цел да заблуди, а след това да изненада зрителите на „ВИП Брадър”.

Запознати разкриват, че именно в САЩ Мика Стоичкова е била застигната от вестта за кончината на дядо й Стоичко. Припомняме, че Стоичко Стоичков издъхна в нощта на 21 срещу 22 август. Вестта за смъртта на Стоичков-старши бе обявена от сестрата на футболната легенда Христо Стоичков – Петя. Тя разкри през сълзи, че баща й си е отишъл много бързо от този свят. Погребението му бе насрочено за 23 август в село Ясно поле.

Според последната информация, във „ВИП Брадър” ще влязат и вдовиците на Косьо Самоковеца и Бай Миле. За разлика от тях обаче, вдовицата на Георги Илиев – Мая Илиева категорично отхвърлила офертата на продуцентите на шоуто. Известните дами от криминалния контингент ще приберат повече от солидни хонорари за участието си в риалити формата, пише pik.bg. Припомняме, че новият сезон на „ВИП Брадър” ще върне участниците във времето на соца.