На младини Мик Джагър съвсем не се ограничавал само с нежния пол, имал интимни афери и с колеги – твърди в биографичната книга за „Ролинг Стоунс“ авторката и уважаван журналистка Лесли-Ан Джоунс. Тя твърди, че вокалистът на бандата имал куп афери със свои колеги преди Бианка да го вкара в „правия път“.

Според авторката Мик Джагър е имал контакти с китариста си Кийт Ричардс, както и с друг член на групата – Мик Тейлър, също китарист, напуснал бандата през 1974 г. Най-сензационна обаче е аферата на вокалиста на „Ролинг Стоунс“ с величието Дейвид Боуи. В книгата свидетелства една от беквокалистките на групата, която твърди, че участвала в тройка с Джагър и Боуи, но в един момент се почувствала пренебрегната и даже излишна в ласките, тъй като двамата мъже си обръщали достатъчно внимание.

Мик Джагър не прощавал и на мъже

Друг популярен партньор на Джагър бил австрийският актьор Хелмут Бергер, който го запознава с първата му съпруга – моделката Бианка, за да го вкара в „правия път“.

Изданието припомня, че официално 79-годишният Миг Джагър е имал 5 жени, от които му се раждат 8 деца. Наследниците му са на възраст между 6 и 52 години.

Източник: „Уикенд“