Водещият на „Стани богат“ – Михаил Билалов направи невероятно шоу по време на вчерашното издание на телевизионната игра.

По време на въпрос за 2000 лева, зададен към актьора Илия Деведжиев, Михаил Билалов стана изненадващо от стола си и си тръгна.

Малко преди това той уточни, че преди време гостът му сънувал, че е водещ на „Стани богат“ и след малко ще си разменят столовете.
Така в един момент Михаил Билалов заяви, че му е излязла спешна работа, допълвайки, че след прекъсването може да сбъдне съня на Деведжиев.

Той заръча на зрителите и гостите в студиото да останат по местата си, за да видят кой ще води Стани богат след прекъсването.
В крайна сметка стана ясно, че всичко това е било предварително режисирана постановка. След рекламите той отново седна на стола си и продължи да води играта.

В крайна сметка гостът му спечели 3000 лева, но се провали на въпрос за 5 хиляди лева по пътя към върха. Препъна го питането откъде е било заимствано емблематичното човече в тв състезанието от близкото минало „Минута е много“.
Илия Деведжиев обаче не успя да спечели правилния отговор. Той заложи на графит, обаче верният отговор се оказа, че верният отговор се оказа списание за възрастни.
Източник: blitz.bg 
 

Михаил Билалов сътвори грандиозна изцепка