В продължение на месеци мястото на Михаил Билалов в Стани богат бе на кантар, но той все пак успя да се пребори да остане за поне още година.

 

От bTV излязоха с официално съобщение, че актьорът ще продължи да работи в предаването и през предстоящия тв сезон, стартиращ на 4 септември.

Очевидно и шестте варианта, изпробвани от медията по време на благотворителните епизоди, са се оказали твърде неудачни. Поради тази причина е бил подновен договорът на Билалов.

 

Припомняме, че за мястото му се бореха историкът проф. Петър Стоянович, журналистът Георги Милков, актьорът Даниел Цочев, звездата с неопределена професионална квалификация Мария Силвестър, писателят Иво Иванов и водещият на „Тази сутрин“ Златомир Йовчев.

 

Михаил Билалов остава водещ на „Стани богат“

За Йочев бе ясно, че той не се бори за мястото, а присъствието му в благотворителните епизоди бе с рекламна цел. Професорът се оказал твърде ярък и засенчвал участниците със знанията си. Мария Силвестър отнесе сериозна доза критика за голямата лъжа, че е първата жена водещ на куиз шоуто, а за писателя Иво Иванов, който е с вид на хипар се носи мълвата, че медията не одобрила как стои на екран. Така и не стана ясно какво точно не е достигнало на другите двама кандидати Георги Милков и Даниел Цочев.

 

Така за радост на феновете си, Михаил Билалов остава водещ на предаването. Предвид, че от 14 август стартираха снимките по втория сезон на сериала „Вина“ на БНТ, не става ясно как Билалов ще успее да съчетае ангажиментите си. Покрай филма е ангажиран в района на Сандански, а за снимките на куиз шоуто ще трябва да пътува до София. Не е изключено новите епизоди на „Стани богат“ да са заснети преди стартирането на снимачния процес на филма.

 

От есента предаването се връща към старата си схема на излъчване – всеки делничен ден от 18 ч. Основният му конкурент в другата голяма медия – Нова тв, вече няма да е „Голямото преследване“ с Ники Кънчев, което бе свалено от екран, а „Сделка или не“, с водещ Ненчо Балабанов.

Източник: Уикенд