Михаела Маринова се възхищава на родителите си

Михаела Маринова има безграничен талант и глас като ураган. Този понеделник смая публиката с изпълнението си в "Като две капки вода" - All Stars. Дни след победата новият й сингъл "Whispers", тя гостува във "Вкусът на историите", за да разкаже повече за музиката, любовта и славата.

За "Като две капки вода"

"Полагам много усилия, за да се представя добре и се радвам, че хората оценяват труда ми. Подготвям се винаги извън репетициите, които имаме в шоуто. Вкъщи пред огледалото, събирам родата и започвам. Всичко първо се представя пред тях и след това вече на голямата сцена. Много са артистите, на които се възхищавам и от които съм се учила. Като Тина Търнър, Кристина Агилера, Уитни Хюстън. Но предпочитам да вървя по свой път, да правя нещата според интуицията си и както ги усещам".

За родителите

"Възхищавам се на родителите си. Научиха ме да имам свободата да правя изборите в живота си. Те откриха и талантът ми и винаги много са ме подкрепяли. По пътя си съм срещала много хора, които са ми подавали ръка и са повярвали в таланта ми, като продуцентката ми Саня Армутлиева. След "X Factor" се случи преломният момент, когато страхът ми изчезна. Появи се увереността, благодарение на която стъпих уверена на сцената. Музиката ме учи на любов, споделеност, красота". [caption id="attachment_661595" align="aligncenter" width="300"]Михаела Маринова е щастлива, че хората оценяват труда й в "Като две капки вода" сн. nova.bg Михаела Маринова е щастлива, че хората оценяват труда й в "Като две капки вода" сн. nova.bg[/caption]

За любовта

"Моето момче доказа, че ме заслужава с търпението си. В началото на връзката ни той (Александър Дюлгеров) свикваше с моя начин на живот и с общуването ми с мъжете. Защото в моята професия ми се налага да работя предимно с противоположния пол. В началото имаше известна ревност, но тя отмина. Това, което не бих могла да изтърпя, е изневярата и неуважението", казва Михаела, пише nova.bg.