Михаела Маринова обясни мотива за решението си!

Михаела Маринова най-сетне призна защо е сложила край на връзката си с Александър Дюлгеров. Двамата бяха толкова влюбени и винаги заедно, че всички смятаха, че се задава сватба. Именно затова новината втрещи феновете й. Мишето обаче реши да не се крие и да не мълчи по въпроса, а призна в ефир коя е причината за решението й.

Оказва се, че с футболиста тя е била нещастна и то доста време. Време, през което е търпяла и се е надявала, че нещата ще се наредят. Е, вече е убедена, че не става така и съветва всички да не го правят. А първо да мислят за себе си и собственото си душевно спокойствие и щастие.

"Много пъти се питах дали е любов, когато плачеш постоянно. Любов ли е, когато половинката ти вместо усмивка, те води до сълзи. Любов ли е, когато помежду ви настъпи мълчание и разговорите, споделянето секнат. Мислих много, но разбрах - не е любов. Това е мъка, задушаване, губене на себе си. Аз и всеки човек имаме правото на щастие и споделеност", призна Маринова.

Тя не уточни в какви отношения са с Дюлгеров към момента и дали е имало и скандал, но каза, че се чувства освободена и в комфорт със себе си, което е основното. "Отдала съм се на живота, на работата, на приятните емоции. И да, сега ми е хубаво", казва Мишето.