Доброто момиче на поп музиката - Михаела Маринова удари дъното и плю на всичките си принципи заради едната слава и пиар. Певицата, която, за разлика от много други, поне е надарена с глас, реши да се превърне в треторазрядна кифла и... се пусна чистак г@ла.

Да, пред себе си Мишето държи китарка, но се сещате, че това не я прави по-облечена и стилна. Не е ясно кой й е дал тази безумна идея, но класата, която излъчваше преди време, отдавна вече я няма. А дори феновете й останаха потресени и не пропуснаха да я "нахранят".

Михаела Маринова удари дъното: Пусна се чисто г@ла като евтина бръмчалка! (ШОК СНИМКИ)

"От теб само не го очаквахме, но уви. Показа, че и ти си същата дебилна комплексарка като останалите. Какво, срамно е да ходиш облечена ли?! Или е срамно да пробиваш само с таланта си?! Ами хайде, така и така си тръгнала по тоя път, хвани си някой тлъст дъртак с пари, че да си отживееш", коментират възмутени потребители в нета.

Михаела Маринова удари дъното: Пусна се чисто г@ла като евтина бръмчалка! (ШОК СНИМКИ) - Снимка 2

Маринова обаче не само се съблича, но и упорито се ремонтира. Тя показа и друго фото, на което е ухилена и с чисто нови зъби. Е, картинката не е от добрите, защото Мишето откровено бие на кон с тези зъбки, но щом се харесва...

"Добре де, огледало нямат ли - и тя, и Благой Георгиев, че и на Благо жена му, щото и тя нещо конска напоследък?! Каква е тая пуста мода?!", смеят се зевзеци.