Както стана ясно преди седмици, Михаела Филева май се е разделила с последното си гадже, а причината е, че му е отказала брак. Въпросният й предложи да стане негова жена преди няколко години, а певицата прие пръстена му, но не спря да се опъва за сватба.

Очевидно тя не иска да сподели живота си с него и той накрая прогледна. Близки до Филева разкриха, че до момента най-голямата любов в живота й е бил рапърът Павел Николов, който обаче от много години е сериозно обвързан с екзотичната виетнамка Кристина Нгуен.

Именно заради Нгуен той заряза навремето Михаела, която и до днес ненавижда съгражданката си - и тя, и Филева са от Велико Търново, но Кристина се оказа по-готината болярка, поне за Павел.

А Николов е наистина влюбен. След толкова години съжителство с Кристина, той не спира да й се обяснява публично в любов - нещо, което никога не е правил за Филева, макар че връзката им беше публична.

Днес любимата на Николов стана на 35 години и той написа в нета как тя е песента на живота му, светлината на дните му и голямата му любов. Призна й, че ще я обича винаги и пусна няколко техни снимки заедно. От което сме сигурни, че на Филева й е причерняло, но... любов.

Източник: Crimesbg.com