Набедената за голяма певица и бутана от години от Графа и лейбъла му - Михаела Филева удари дъното на всички световни дъна. Певачката излезе с уж своя нова песен, чиито текст написала, разбира се, тя самата, но за музиката така и не стана дума. Че как да стане, след като запознати и обикновени слушатели от дни крещят, че парчето е откраднато.

Песента на Михаела "Обсебен" звучи едно към едно като познатия ни отпреди година хит на Тино Пионтек "В тъмното". Макар да се пишеше за кражбата на Мишето, нито тя, нито продуцентите й обелиха и дума по въпроса, камо ли да докажат, че обвиненията са неверни.

Дори фенове на певицата заявиха, че недоумяват как е възможно подобна прилика в звученето и помолиха любимката си за обяснение. Е, отговор и до днес - йок!

Не са малко тези, които възроптаха в мрежите и директно казаха на Михаела Филева, че е адски "нагло парче". "Как може да си толкова противна и самодоволна?! Явно Атанас Колев беше много прав за теб навремето", пишат в нета потребители.

Припомняме, че по времето си във Вип Брадър рапърът бе заявил на съквартирантите, че има страшно кофти впечатления от Филева, която се оказала самодоволна интригантка и злобарка.