Михаела Филева е на почивка с гаджето си

Михаела Филева показа мъжа до себе си. Казват, че любовта е един от основните градивни елементи на щастието, който е в състояние да осмисли живота на един човек. Все пак истинската радост е тази, която може да бъде споделена с някого. Със сигурност Михаела Филева би се съгласила с това твърдение, защото повече от година певицата е във връзка с мъж, който често е причина за лъчезарната усмивка, грееща на лицето й. Дълго време изпълнителката на "Опасно близки" криеше самоличността на своята половинка, пазейки личния си живот далеч от медийното пространство, но постепенно реши да представи на своите верни почитатели партньора си.

Партньор

Неговият образ постепенно започна да се появява в някои от 24-часовите истории, които споделяше в личния си Инстаграм акаунт, а впоследствие ликът му заемаше място и в снимките, редящи се по стената на профила й. Днес вече не е тайна, че той се казва Стефан и работи като маркетинг мениджър в голяма компания. А благодарение на последната публикация на брюнетката в социалната мрежа е ясно, че нейното щастие носи именно неговото име.

Плаване с яхта

Преди ден Михаела качи галерия от две изображения, разкриващи морската й почивка, в която неин верен спътник е любимият й. На кадрите се вижда, че двамата са се отдали на плаване с яхта, наслаждавайки се високите температури, слънчевите лъчи и природата в близост до брега. "Родена с късмет", гласи един от хаштаговете, с които Филева е отбелязала своята публикация. На изображенията, заснети на борда на плавателния съд, бившата съдийка от музикалното риалити предаване "Гласът на България" носи небесносиня рокля с къс ръкав и щампа на гърдите, изобразяваща нейна снимка, която е пристегната в талията с тесен черен колан. Косата й е прибрана на висока опашка, а визията й се допълва от чифт обеци - тип "халки" и тъмни очила. На първата фотография тя позира сама пред обектива, но на следващата към нея вече се е присъединил и Стефан. [caption id="attachment_638714" align="aligncenter" width="300"]Михаела Филева е на почивка с гаджето си сн. Инстаграм Михаела Филева е на почивка с гаджето си сн. Инстаграм[/caption] Една от страстите на двойката са пътуванията, затова при всяка изскочила възможност, те стягат куфарите и се отправят към някоя дестинация. В края на миналата година те отлетяха заедно за Южна Африка, където посрещнаха 2020-та година, предават от life.dir.bg.

 
View this post on Instagram
 

My happiness has a name. ??️⛵ #sailing #sailinglife #adventure #yachting #yacht #love #РоденаСкъсмет

A post shared by MIHAELA (@mihaelafileva) on