Какво става бе, джанъм?! Къде е Ивайло Цветков - Нойзи, когато съпругата му Мария Игнатова рине сняг в студа?! Това се питат потребителите, видели снимките на крехката блондинка, която в почивния ден е запретнала ръкави и рине с голяма лопата буквално преспи от сняг.

Почистването става в дома, където живее с Нойзи. Да, това е бащината й къща в полите на Витоша, където Мария прибра като заврян зет големия интелектуалец. Толкова голям, че улисан в гениални мисли, наскоро забрави, че е пиян като мотика и се метна на колата си да шофира.

Миче, пак ли се накваси Нойзи?! Игнатова рине снега от двора си сам сама! (СНИМКИ)

Гаранцията, за да го пуснат от ареста, беше в колосалния и назидателен размер от 15 000 лева, платени, разбира се... от Мария. Същата Мария, на която Нойзи изобщо не понечи да помогне с почистването на големия семеен двор.

След изморителната работа, Игнатова показа как се прибира на топло в къщата, сипва си горещ чай и се изтяга да си почине под меките завивки. Нойзи все така го няма...

"Миче, пак ли се накваси мъжО ти и хърка до бъчвите в мазето, или на теб най-после ти дойде умът и го натири?! А дано да си поумняла, ама що ли си мислим, че ще е първото?!", коментират зевзеци в мрежата. Тепърва ще се разбере дали са прави и какво решение е взела Игнатова след резила на благоверния си.

Източник: Crimesbg.com