Действителността се оказала много по-различна от обещаното

Тв звездата Сашо Кадиев изплака, че са го метнали в Турция.

Той планирал лятна почивка за него и дъщеря му Катерина в Анталия, но се оказал измамен.

Актьорът и тв водещ резервирал луксозен имот през известна платформа. Според описанията, къщата била с излаз към морето.

Метнаха Сашо Кадиев в Турция

Пристигайки на място обаче, Сашо Кадиев и дъщеря му останали разочаровани от действителността, която нямала нищо общо с написаното. Не само, че нямали излаз към море, а се озовали в част от курорта, която е разкопана заради новостроящи се сгради и е пълна с бетоновози.

След като на място се уверил, че е станал жертва на огромна лъжа, Сашо Кадиев все пак решил, че няма да позволи нещо такова да развали почивката с дъщеря му. Той решил двамата да тръгнат с такси и да си намерят сами с хотел, който поне да е в близост до плажа. Докато пътували с таксито обаче, то било ударено от автобус.

Сашо Кадиев бърза да уточни, че двамата с дъщеря му са останали невредими. Шофьорът на таксито обаче останал много разочарован от инцидента.

След всички перипетии, през които били принудени да минат, двамата все пак намерили приличен хотел в нормалната част на курорта. Единственото, което не им се нрави особено е, че стаичките са твърде малки.

В същото време изгората му Ивелина Чоева е на почивка в слънчева Испания, придружавана от майка си.

Източник: lupa.bg