Пилето на поп фолка - Райна продължава да не се спира и не се свърта у дома, разбирайте България като цяло. В момента тя е в далечен Шанхай, където се радва на живота и опознава народи, традиции, бит, култура...

Знаем, че бившата на Константин е луда по пътешествията от време оно и може би не само изневерите на Коцето, а и това е допринесло за раздялата им. Певецът има пари, но сякаш го мързи да пътешества - поне не толкова, колкото Райна.

Мнозина не спират да одумват певицата, че след няколко месеца ще чукне 43 лазарника, а нито е омъжена, нито има деца, нито е представила поне сериозен приятел. Нея обаче това не я касае и остава вярна на собствените си виждания и позиции. За което, всъщност, е напълно права.

"Никой няма да ми казва и да ми дава "наклон" дали ще се женя, дали ще раждам и прочие клишета, с които вкарват хората в измислени коловози. Жената не е крава за разплод и е нейно лично решение дали да се възпроизвежда, или не. Толкова нещастни семейни двойки има, толкова двойки, които са се взели и са направили не едно, а няколко деца и се чувстват ужасно, като в капан. Не искам това за себе си. Важното е всеки да намери това, което го прави щастлив. А какво говорят другите - майната му!", категорично е Пилето.

Източник: Crimesbg.com