Везни

Везни, месец март е за грижа за себе си и радикална любов. През първите три седмици на месеца сезонът на Риби ви насочва към вашето здраве и уелнес пътуване. Може да ви е било трудно да останете последователни във фитнес целите си през последните два месеца, но тъй като новата астро година започва едва на 20 март, няма нужда да се натоварвате твърде много, когато месецът започне. Използвайте пълнолунието в Дева на 7 март, както и преминаването на Сатурн в Риби същия ден, за да признаете ограничаващите си вярвания и след това да ги надхвърлите.

След като сезонът на Овен започне на 20-ти, ще се почувствате по-силни поради това колко честни сте били със себе си. Може да се свържете с приятел или любовник, който служи като отговорен партньор. Кажете им какви са целите и намеренията ви за 2023 година. Преместването на Плутон във Водолей на 23 ви помага да намерите решения на дългосрочни предизвикателства и вашите цели ще започнат да се проявяват с по-голяма лекота, отколкото когато Плутон беше в Козирог.

 

Скорпион

Скорпиони, можете да имате всичко, което пожелаете този месец. Но какво искате конкретно?

Тъй като сезонът на Риби активира вашия сектор на съдбата, славата и истинската любов, е напълно възможно да искате всичко: любовта, богатството, успеха, отличното здраве. Но първо, пълнолунието в Дева на 7-ми ви насърчава да се съсредоточите първо върху типа приятел, който сте за себе си. Говорите ли на себе си с любов, търпение и внимание? Като приоритизирате собствените си отношения със себе си, ще забележите, че вашите приятелства и социални връзки също се подобряват.

Преместването на Сатурн в Риби на 7 март насърчава Скорпионите да се предадат на идеята за любовта, колкото и хладно да звучи всичко това.

 

Стрелец

Този месец ще бъдете фокусирани върху семейството и миналото си, особено през сезона на Риби. Ако имате недовършена работа с някого във вашата домашна сфера, пълнолунието в Дева на 7-и, съчетано с преминаването на Сатурн в Риби, може да ви помогне да изчистите въздуха.

В средата на месеца, последната четвърт луна във вашия знак ви помага да вземете решение относно лична цел, върху която работите. Това може да означава да кажете "да" на мечтания концерт или напълно да обновите външния си вид. Тъй като вашата управляваща планета Юпитер в момента е в Овен, е добре да вземате смели решения, дори и да не знаете къде ще ви отведат. Доверете се на инстинктите си, ако ви казват, че е време за промяна. Но също така приемете, че в началото може да се съпротивлявате на тази промяна.

 

Козирог

Козирози, голяма част от този месец е свързана с това да си позволите да дадете свобода на чувствата, които обикновено оставяте на заден план. Със слънцето в Риби, което активира вашия сектор на комуникация и творчество, може да се почувствате вдъхновени да започнете да пишете книга, песен или сценарий, особено около 7-ми, когато настъпи пълнолунието в Дева и Сатурн, вашият планетарен управител, навлезе в Риби. Смекчете подхода си към общуването със себе си и с другите и ще пожънете наградите.

По времето, когато сезонът на Овен започва на 20-ти, фокусът ви се измества към домашния ви живот. Ако напоследък сте се чувствали прегрели от работа, ще получите знак да си поемете глътка въздух около астро новата година.

 

Водолей

Този месец ще промени играта за вас, Водолей и думите може дори да не ви помогнат. Ще се почувствате като галактически супергерой, който е бил задвижен в ново измерение. Не само Сатурн, един от вашите планетарни управители, се измества от вашия знак на 7-ми и навлиза в Риби до 2025 г., но на 23 март Плутон, планетата на трансформацията на поколенията, навлиза във вашия знак за първи път от стотици години.

Водолеи, всичко в живота, както го познавате, се променя. За ваше щастие, като въздушен знак вие се адаптирате към ветровете на промяната по-лесно от другите. Но това също означава, че много хора ще идват при вас за насоки и подкрепа, особено след като сезонът на Овен започне на 20-и и активира вашия сектор на комуникация. От вас зависи да прецените на кого имате енергията да помогнете.

 

Риби

Този месец е изцяло за вас, по повече от един начин. Не само сезонът на вашия рожден ден продължава да е силен до 20-ти, но и Сатурн, планетата на предизвикателството, навлиза във вашия знак на 7 март, за първи път от 29 години!

Сатурн ще остане в Риби до 2025 г., така че ще имате 2,5 години, за да се приспособите към неговото присъствие там. Първоначално може да се почувствате срамежливи от цялото внимание, което ще получите, но с вашия планетарен управител Юпитер в момента в Овен, вашата мисия е да приемете светлината на прожекторите, вместо да бягате от нея.

Говорейки за Овен, след като астрологичната нова година започне на 20 март в началото на сезона на Овен, вероятно ще се съсредоточите върху отглеждането на вашето гнездо. Вземете по-сериозно финансовите разговори или отговорности, особено след като Плутон, планетата на трансформацията, се премести във Водолей на 23-и.

 

Вижте какво вещаят звездите за първите 6 зодии.