Десислава взриви мрежата с ултракъса пола!

С ултракъса пола, особено за нейната фигура, взриви мрежата гласовитата Десислава. Ами, какво да кажем - меракът си е мерак. Може и да е пълничка, но Десито е жена и също иска да се види и покаже секси. А и кой е казал, че само анорексичките имат право да показват плът?!... Деси също го направи, при това доста умело.

На фотоса, разбира се личи, че бедрата й са доста сочни и пищни, но фотографът е успял майсторски да прикрие една част от тлъстинките като е използват по-тъмни тонове. Казано вкратце - искате да изглеждате стройни, ами затъмнете част от крака, ръката или от цялата си фигура, елементарно... Десислава го направи и изглежда муцка.

Певицата ползва също и подходящи филтри за лицето, които хем я разхубавяват и заглаждат тена й, хем си остава същата, а не някаква непозната жена, както виждаме при Андреа от години. Положителните отзиви под снимките на Деси са ясен знак, че се справя добре. Това, което още й липсва обаче, е мъж.

Откакто се парясаха с Благой Найденов, певицата си кукува сингъл и засега даже не иска да чува за нова любов. Разбираемо, предвид факта, че се напати яко от бившите - все значително по-малки от нея момченца. Близките й се надяват следващия път да е с една идея по-умна и да избере поне свой набор, ако не по-голям.