Диона си сложи цици, а сега си напълни и задника!

Какво ли не прави женският мерак за мераклии... В отчаяни опити да върже мъж - по възможност добре подплатен финансово, пък и готин, Диона не спира да се прави на това, което не е. Всички я знаем каква беше навремето, още в Къщата на брадърите - плоска като сърфова дъска, слаба и без апетитни извивки по тялото си.

Днес тя се къса да пъчи полуголи силиконови бомби, а сравнително отскоро и з@дник, който е очевидно и странно напомпан. Да говорим, че бившата рапърка е станала запален маниак по фитнеса, е смешно. Надебеляла също не е, защото не бе качила почти нищо по време на бременността си, която за жалост приключи с аборт.

Остава едно единствено нещо и то е поставяне на импланти в дупето, което е особено модно напоследък. Или, разбира се, ползване на филтри от телефона, но с тях чак такъв ефект е трудно да се постигне (макар и не невъзможно). Ако Диона наистина си е инжектирала нещо в задницата, остава въпросът кой й плати за това, тъй като тя не е от най-оборотните и платени певачки. Еле откакто захвана чалгата.

Всъщност, зарязана от годеника си, който й изневери, Диона би взела и кредит, само и само да се напомпа и да "инвестира" във визия, с която да забърше някой по-така, шушукат близки до нейрото обкръжение. Е, засега май усилията и средствата са напразни, но пък знае ли се кога и откъде ще изскочи "плячката".