Наследникът на екс президента не обича да е център на внимание

Мелания Тръмп и сина й Барън скоро бяха заснети от папараци. Наследникът на Доналд рядко попада в обективите, но този път бе уловен от фотографите. На 7 юли Барън и Мелания бяха заснети в Ню Йорк, близо до кулата Тръмп, известния небостъргач на Пето авеню, проектиран от Доналд Тръмп и Equitable Life Assurance Company. Първото нещо, което привлича вниманието, е височината на момчето. Барън е с по-висок ръст от си майка, която е висока 177 см и очевидно продължава да расте! [caption id="attachment_672120" align="aligncenter" width="500"]Мелания Тръмп се показа в компанията на сина си (Барън стана копие на баща си – Снимка) 15-годишният Барън е с една глава по-висок от майка си[/caption]

Тийнейджъръта беше облечен с черен пуловер, пъхнат в тъмносини дънки и носеше оранжева чанта Louis Vuitton.

За публичната си поява Мелания избра черна риза и бели тесни панталони. Прекалено големи слънчеви очила и чанта Hermes Birkin допълваха облеклото й. Изражението на лицето на бившата първа дама на САЩ беше доста сериозно, докато синът й изглеждаше объркан и притеснен.

Наследникът на политика милиардер колкото повече расте, толкова повече започва да прилича на баща си, коментират феновете. Но се вижда с просто око, че младежът чувства неудобно, когато е в светлината на прожекторите, и не обича светкавиците на камерата.

Преди време  Доналд Тръмп бе казал, че най-младият му наследник не е толкова щастлив пред публика и рядко напуска стаята си, предават от graziamagazine.ru.