Мегз с приятелка на Слънчака!

Мегз изкара уикенда на родното Черноморие. Дизайнерката отседна в луксозен хотел със своя приятелка. И не спря да се забавлява по дискотеките в Слънчев бряг този петък и събота. [caption id="attachment_635831" align="aligncenter" width="240"]Мегз Мегз с приятелка на Слънчака[/caption]

Това намекна и самата тя като качи снимка, на която видимо е облечена за излизане и постави статус “Започваме да пием по 5 поредни”.

Миглена Каканашева още е била засечена да пие шампанско и шотове в шумна компания на най-тузарския плаж в момента. Където това лято е модерно родният хайлайф да наема сепаре за 2000 лв. През уикенда амбициозното миньонче сподели сторита и снимки от локацията. Въпреки, че отново събра всички погледи с провокативните си фотоси по бански, Мегз категорично опроверга клюките, че се е завърнала при старата си любов. Или, че е намерила нов мъж за сърцето си. Статутът й “сама и щастлива” се затвърди още повече тази сутрин, когато качи психологически разсъждения върху огромната си промяна и това как се чувства в момента. Тя намекна, че времето, през което е необвързана, й е помогнало да открие красота и щастие в себе си. Предаваме думите й без редакторска намеса. "Необвързаността ме научи, че е невъзможно да намериш пълнота в някой друг, ако първо не си изкарал достатъчно време навътре в себе си и не си я изградил там", споделя Мегз.