Докато родните звезди отказват автографи и се крият от феновете си, когато са изморени от участия, световните знаменитости не се свенят и да поступат почитателите си. Хип - хоп дивата Карди Би тези дни влезе в таблоидите с огромен скандал. Нападна фен и го би с микрофона си, защото я напръскал с бира.

Случката се разиграла на концерт в Лас Вегас. Според присъстващи, а и според клипове, които се разпространяваха в мрежата, звездата забила микрофон в главата на почитателката си, след като първата я замерила с бира и изпръскала роклята й. Певицата най-спокойно се приближила и метнала микрофона по главата на момичето и дори го улучила.

Карди не за първи път посяга на някой друг по време на участие. Певицата преди време беше заснета да налага диджей, който прекъсна изпълнението й по време на концерт.

И ако си мислите, че подобни изцепки са характерни за чуждите звезди, ще припомним, че и родните величия имат подобни попадения. Певицата Преслава веднъж се би с бирени бутилки с покойното си ексгадже Жоро Бирмата, по време на участие в Слънчев бряг. Тогава екипът на пайнерката опита да потули скандала, но слуховете за цирка, който спретнаха двамата дълго време обикаля мрежата...