Изнасилил ли е жена певецът Джъстин Бийбър?!

Обвиненията в изнасилване срещу Джъстин Бийбър предизвикаха вълнения сред феновете му в Twitter, като много от тях ги отхвърлиха като невъзможни. [caption id="attachment_632674" align="aligncenter" width="223"]Джъстин Бийбър Джъстин Бийбър беше обвинен в изнасилване[/caption]

Жена на име Даниел разкри в социалните медии, че е била изнасилена от канадската звезда през 2014 г. в хотел „Четири сезона“. Жената, която отказа да разкрие второто си име „по лични причини“, заяви, че нападението е станало след събитие в Остин, Тексас на 9 март 2014 г.

След това тя описа събитията от нощта, в която твърди, че е била изнасилена от Бийбър, твърдейки, че е била на 21 години по време на нападението. Даниел заяви, че предполагаемият сексуален акт се е случил без нейно съгласие. Джъстин Бийбър по това време имаше връзка със Селена Гомес. Малко след съобщението на Даниел, друга жена, наречена Кади, излезе с подобни обвинения срещу певеца. Твърдейки, че също е била изнасилена от Бийбър на 4 май 2015 г., след като е била поканена в хотел в Лангъм, където той бил отседнал. Според момичето сексуалното посегателство се е случило въпреки призивите й да спре и молбите й, че не бива да прави секс с никого преди брака поради традиционното си възпитание. Предполагаемата жертва заяви, че не е била готова да говори за нападението по-рано, страхувайки се от позора, който може да нанесе на семейството й. Много от феновете на Бийбър отхвърлиха твърденията на Кади и Даниел, но имаше и такива, които подкрепиха твърденията на двете момичета. 26-годишният изпълнител, който сега е женен за Хейли Род Болдуин, не отговори пряко на обвиненията.