Принц Хари и съпругата му продължават да предизвикват нервно напрежение сред кралското семейство. Наскоро излязоха нови разкрития около отношенията им с фамилията Уиндзор, както и защо част от роднините им вече дори не крият неприязънта си към тях.

"Те съсипаха сватбата на принцеса Йожени. Това беше такъв социален гаф от страна на Меган, който и до днес не могат да им простят. Херцогинята на Съсекс отлично знаеше, че новината за бебето й ще предизвика фурор и се постара да го обяви в най-неподходящия момент — на сватбата на новата си братовчедка — принцеса Йожени. А причината беше нелепа — тя си отмъщаваше за отказа на кралицата да й позволи да носи тиарата "Кошник", която тя предостави на внучката си", разказват приближени до кралското семейство.

Мнозина помнят, че Меган искаше руската тиара за своята сватба, но кралица Елизабет заяви, че тя не е подходяща и нареди принцесата да носи диамантена лента, която беше подарена на кралица Мери преди години. Но на внучката си тя не отказа правото да носи смарагдовата корона и Йожени се венча с нея.

Съпругата на Хари обаче прие този жест като лична обида в кулминацията на тържествата, между наздравиците за новобрачната двойка обяви, че очаква дете. Новината естествено предизвика вълна от истерия и накара всички да се обърнат към нея. Сара Фъргюсън и принц Андрю с месеци не можеха да преглътнат тази обида. А самата Йожени доста време не си говореше с братовчед си. Към момента тя и Хари са изгладили отношенията си, но Меган със сигурност не може да се похвали, че е любимата снаха на фамилията. И вероятно никога няма да бъде приета добре след скандала.