Меган Маркъл всеки път успява да изненада Хари с интересни подаръци за семейните им празници

Меган Маркъл показа на света, че прави всичко по свой собствен начин. А наскоро стана ясно, че същото важи и за подаръците, които избира за съпруга си. Тя определено не му подарява прозаични и практични неща като ризи, парфюми и чорапи, а задължително измисля нещо лично и изпълнено с емоция. Така например за първата им годишнина от сватбата - хартиената - Меган подарява на Хари своята брачна клетва, написана на ръка лично от нея и поставена в красива рамка. На 19-ти май тази година двамата празнуваха втората годишнина от бракосъчетанието си. Но тъй като в момента нямат активен профил в социалните мрежи, те самите така и не направиха официално изявление по повод празника.

Втора годишнина

От близки до тях източници стана ясно, че са празнували тихо и спокойно у дома си в Ел Ей, където се установиха преди известно време, сами с едногодишния си син Арчи. Хари подарил на съпругата си огромен букет рози и пръстен. А тя на него - ръчно направена картичка с любовно послание. Двамата са си разменили и тайни подаръци. Те били направени от памук, тъй като втората годишнина е известна като "памучна".

Оригинален подарък

Най-оригиналният си подарък обаче 38-годишната Меган "поднася" на Хари на миналогодишния му рожден ден. Тогава тя възстановява в задния им двор палатковия лагер в Ботсвана, където се влюбват един в друг в самото начало на връзката им. Хари вече разказа, че тогава той я кани да се присъедини към него по време на африканското му пътешествие след само две срещи в Ню Йорк през 2017-та година и тя се е съгласява. Прекарват пет дни в палатков лагер под звездите. И тези пет дни предрешават всичко. [caption id="attachment_629270" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл винаги успява да изненада принц Хари с подаръците, които му поднася сн. Инстаграм/ sussexroyal Меган Маркъл винаги успява да изненада принц Хари с подаръците, които му поднася сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] На 35-ия рожден ден на Хари Меган решава да му припомни мястото, което и за двамата е символ на щастие и любов. Тя поставя в задния им двор палатка и спални чували, след което приготвя съответна на обстановката вечеря. Двамата прекарват нощта под звездите, предават от eva.bg.