Дория Рагланд е единствената персона, с която Меган не влиза в конфликт. Двете жени имат отлични любящи отношения.

Майката на херцогинята трудно може да се нарече публична личност. Тя е посетила двореца докато Меган бе там. Но като цяло води обикновен живот. Не става ясно как така изведнъж Дория реши да посети звездното парти. Но появата й там предизвика истерия в модните среди.

Госпожа Рагланд цъфна на луксозния купон с рокля , която би облякла по-скоро за пикник в парка, а не на такова помпозно събитие. Така, че вечерта може да се  нарече истинска модна катастрофа, а някои потребители в интернет нарекоха тоалета й „селски”.

Меган Маркъл прати майка си на партито на известните да я сближи с Кардашиян-Дженър (Дория Рагланд цъфна в селска рокля – Снимки)

Появата на Дория не остана незабелязана и от пресата. Която веднага обсъди тоалета на възрастната дама. Като определиха роклята й като обикновена, с  абстрактен принт, подходяща повече за плаж, а не за вечерно облекло. Не харесаха и обувките й, като излели от мода със заоблен нос.

Меган Маркъл прати майка си на партито на известните да я сближи с Кардашиян-Дженър (Дория Рагланд цъфна в селска рокля – Снимки) - Снимка 2

Крис Дженър, Дория и Ким

Дория Рагланд бе сравнена и с друга звездна майка – Крис Дженър. Тя се появи на купона в страхотен тоалет – бял костюм с пера, като стискаше в ръце луксозна чанта на Шанел.

Говори се, че Меган е изпратила майка си да я сближи със семейство Кардашиян-Дженър. Заради новите си грандиозни планове херцогинята смята да  се завърне в социалните медии с гръм и трясък и да печели милиони от спонсорирани публикации. А кой по-добре от Ким и Крис знаят как се постига това?

Източник: Wday.ru