Меган Маркъл си върна формата, приятелите й разкриват и как се е вталила

Меган Маркъл демонстрира топ форма след раждането на бебето си. Херцогинята на Съсекс бе заснета преди ден на бейзболен мач, на който играеха нюйоркските "Янки" срещу бостънския "Ред сокс". Както е известно, това е втора поява на херцогинята на обществено събитие. Но това, което изненада всички, бе перфектната й форма. Както е известно, в началото на май Меган роди момченце — Арчи Харисън. Малчуганът е първо дете на американската актриса и принц Хари. След раждането Меган видимо бе подпухнала и напълняла. И дори месец след раждането продължаваше да изглеждаше по-пълна отколкото преди сватбата. Само няколко седмици след първата си изява, тя се появи стройна като фиданка, в къса рокля на Стела Макартни и балетни пантофки. А в отговор на изумените забележки, колко е отслабнала, Меган отговаряше само със срамежлива усмивка, пише zenskimagazin.mk. Приятелите й разкриват, че Меган е отслабнала покрай грижите за бебето, кърменето и течащите в момента ремонти в жилището. Като изключително активна жена, тя не обичала да оставя други да изпълняват нейните ангажименти и не оставяла много работа за другите. Отделно, двойката може да разчита на бавачка, но основно Меган настоява да се грижи за малчугана. А наред с кралските ангажименти, за които се подготвя, американската принцеса просто няма време да скучае.

Междувременно британския таблоид "Дейли мейл" съобщи, че Меган и Хари са решили да направят кръщенката на бебе Арчи тайна.

Няма да има и снимки от церемонията, освен един — два официални кадъра. Двойката държи да запази детето си далеч от всяка възможна публичност. А херцогинята се позовава и на факта, че момченцето й не е наследник на трона. [caption id="attachment_595576" align="aligncenter" width="296"] Меган Маркъл блести след раждането сн. Инстаграм Меган Маркъл блести след раждането сн. Инстаграм[/caption] Следователно не е необходимо да бъде превръщано в медийна личност. А и самата тя предпочита да стои далеч от прожекторите, освен когато работата й не го изисква. [gallery ids="595577,595575,595574"]

 
View this post on Instagram
 

Meghan and Harry received gifts today for little Archie! ❤️

A post shared by Meghan Markle (@hrhofsussex) on