Меган Маркъл и принц Хари се чувстват нещастни в Америка

Макар да напуснаха Великобритания с надежда за по-спокоен живот, Меган Маркъл и принц Хари съвсем не се усещат да са в мечтаната идилия. Вече три месеца херцогът и херцогинята на Съсекс живеят в Бевърли Хилс, в луксозно имение, любезно предоставено им от холивудския актьор Тайлър Пери. Източник, близък до двойката каза обаче, че животът в слънчева Калифорния никак не им се харесва. Причината - принц Хари и Меган Маркъл загубили твърде много, за да се възстановят от случилото се и нямат възможност толкова бързо да започнат нов живот.

За Меган

"Меган сега е по-ниска от тревата, по-тиха от водата. Тя се чувства изключително празна и заклещена в ъгъл", заяви източникът пред "Sunday Mirror". Той добавил, че бившата актриса станала интровертна и силно ограничила кръга си от приятели, което накарало близките й да се притесняват за нея. Според думите му, сега Меган се доверявала на съвсем малко хора. Херцогинята също така преживява загубата на близката си приятелка Джесика Мълроуни. Дизайнерката се оказа в центъра на скандала заради конфликт с модния блогър от афроамерикански произход Саша Ексетър. Маркъл реши да се възползва от ситуацията и да спре да общува с Мълроуни, вярвайки, че тя печели само от участието й в британското кралско семейство.

За Хари

Подобно на съпругата си, и принц Хари преживява трудни моменти. Според източника, той е "изтощен от скъсаните семейни връзки" и на рождения ден на принц Уилям, 21-ви юни, Хари се почувствал изключително зле. [caption id="attachment_634578" align="aligncenter" width="300"]Меган Маркъл и принц Хари не харесват живота в Калифорния и не могат да се адаптират към него сн. Инстаграм/ sussexroyal Меган Маркъл и принц Хари не харесват живота в Калифорния и не могат да се адаптират към него сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] Дали херцогът се е свързал с по-големия си брат в деня на 38-ия му рожден ден, не се уточнява. По-рано бе съобщено, че принцовете са успели да намерят път един към друг по време на пандемията, предават от tialoto.bg.