Те изглеждат все по-отдалечени един от друг, а Меган Маркъл дори се пусна опасно фатална без принц Хари на галавечер. Съпругата на херцога на Съсекс се появи с изрязана червена рокля на официално събитие, но появата й предизвика твърде много коментари и спекулации относно бъдещето й.

"Меган е изключително отдадена на каузата за бъдещето си. Тя се старае да изглежда независима и спокойна, дори далеч от Хари. Но в действителност се чувства изгубена без него", коментират приятели на двойката. Принцът обаче напоследък се е отдал на собствените си проекти и не изглежда особено притеснен, че е далеч от семейството си. Той не е коментирал слуховете, че с Меган са в лоши отношения, но напоследък все повече отсъства от общи техни изяви.

"Те просто решиха, че е време да се насочат към самостоятелни проекти. Имат нужда всеки да се посвети на нещата, които са важни за него", коментират техни приятели. При все това, Меган заяви пред участници в последния й благотворителен проект, че е много измъчена. Тъй като е "най-тормозеният човек на света". Твърдение, което изглежда доста смущаващо от нейна страна, особено след като сама предизвиква вниманието на пресата.