Меган и Хари попаднаха в обективите на папараците, докато се разхождат в Санта Барбара. Херцогинята бе облечена в бяла риза и къси панталонки в кафяв цвят като допълни образа си с бяла шапка. Принцът бе обичайно в дънки, риза с къс ръкав и бейзболна шапка. Двойката бе придружена от личен бодигард.

Меган и Хари се разхождат хванати за ръце след големия им холивудски провал (Папарашки снимки)

На фотото се вижда как двойката, която се държи за ръцете и демонстрира публично близостта се смее без да се притеснява , въпреки, че напоследък бяха обвинени и критикувани за творческите си провали.

Меган и Хари се разхождат хванати за ръце след големия им холивудски провал (Папарашки снимки) - Снимка 2

Преди известно време се разбра, че платформата Spotify прекрати договора си за 20 млн с херцозите , а неин представител нарече Съсексови измамници.

Меган бе обвинена във фалшифициране на интервюта в подкаста си, а Хари, че предлага странни и неизпълними идеи  за проекти.

Меган и Хари се разхождат хванати за ръце след големия им холивудски провал (Папарашки снимки) - Снимка 3

Сътрудничеството им с Нетфликс бе поставено под върос, но представител на компанията заяви, че ще продължат съвместната си дейност.

Докато всички обсъждат тоталния провал на двойката, самите те се оправдават с външни причини за краха си. Като например изтъкват смъртта на Елизабет II, кончината на принц Филип както и пандемията от коронавирус.