Меган и Хари отчаяни, че никой не ги разбира, но не са сами

Меган и Хари в последно време занимават целия свят с личната си драма. Двамата дори използваха документалния филм за пътуването до Африка, за да споделят, колко им е трудно. В действителност обаче те далеч не са сами в клуба на нещастните кралски особи. Оказва се, че много от европейските принцове са сключили неравен брак. Но за разлика от тях двамата, те не позволиха на медиите и обществото, да разберат колко са били разстроени от критиките срещу тях, пише "Дейли Мейл".

Принц Албер и Шарлийн — плувкинята, която не бе достойна наследница на Грейс Кели

Принцеса Шарлийн има какво да каже на Меган за брака с кралска особа. За разлика от херцогинята на Съсекс, тя ще трябва да се бори с много по-сериозни предизвикателства. Шарлийн правила опит да избяга от Монако, години наред бе пренебрегвана и обиждана от сестрите на Албер и доста отчаяна в първите години от брака си. Въпреки това днес се радва почит и уважение от всички.

София Хелквист и принц Карл — Густав от Швеция — как една риалити звезда стана принцеса

София Хелквист може също да сподели доста голям личен опит с Меган. За разлика от херцогинята, която поне достойно бе призната за актриса, на София й се носеше славата на риалити пеперудка. Модел на бикини, тя успя да укроти скандалния Карл — Густав. И за разлика от Меган, търпеше обиди не за поведението си, а за личността си като цяло. "Не е за вярване колко много хора ме мразеха и ми се подиграваха. Това е травма за цял живот. Обиждаха ме, наричаха ме абсолютно недостойна. Бях заклеймена заради професията, която упражнявах, а не заради личността си. Беше много болезнено и травмиращо", призна София в телевизионно интервю. Днес тя е уважаван член на шведското кралско семейство и се радва на голяма почит в родината си. За разлика от Меган и Хари обаче, нито тя, нито Карл — Густав изложиха личните си проблеми на показ. Вместо това се борят, за да докажат качествата си [caption id="attachment_607791" align="aligncenter" width="300"]Меган и Хари не са сами сн. Интернет Меган и Хари не са сами сн. Интернет[/caption]

Принцеса Масако — от ограниченията и строгия протокол, до императрица на Япония

Принцесата на Япония и настояща императрица — Масако, също споделя тежка съдба. Тя не се радва на одобрение дори от собственото си семейство. Завършила в Америка, свикнала с друг живот и друга култура, за нея е истински кошмар да се върне към миналото. Не обществото, а семейството съсипва живота на Масако. Тя има два аборта, отказва да роди второ дете, след като едва ражда наследник и търпи невероятни ограничения. Принцесата дори няма право да излезе от двореца, а за да говори с родителите си й се налага да иска разрешение на кралския съвет.