Повод на Меган Фокос да скочи на Роби Старбък даде обвинението му, че облича синовете си с момичешки дрехи. Политикът пусна пост в Туитър като написа, че външния вид на момчетата го притеснява.

Меган Фокс скочи на политик, обвинил я, че носи синовете си с момичешки дрехи (Звездата се озъби на  Роби Старбък –Снимки)

Старбъкс каза още, че бил съсед на звездата преди време и станал свидетел как две от момчетата на Фокс се оплакали на бавачката си, че били принудени от майка си да носят рокли:”Това е чиста проба малтретиране на деца, молете се за тях. Сигурен съм, че щата няма да направи нищо за тях, тъй като Меган е знаменитост и е подкрепяна!”

Меган Фокс скочи на политик, обвинил я, че носи синовете си с момичешки дрехи (Звездата се озъби на  Роби Старбък –Снимки) - Снимка 2

Меган Фокс обаче не му стана длъжна и му се озъби:”Виж Роби, не искам да ти обръщам внмание, защото явно преследваш популярност. Само мога да те науча на нещо, никога не използвай децата като трамплин за слава!”

Красавицата заяви още, че политикът е стъпил на погрешен път и използва половата идентичност на синовете й , за да привлече внимание към политическата си кампания. Като го определи като импотентен и жалък мъж, който не се интересува как това може да повлияе на отношенията между родители и деца.

Припомняме, че Меган Фокс и Брайън Остин Грийн се разведоха след 10 г брак през 2020 г. и имат трима синове.