Звездата от "Трансформърс" има над 20 татуировки по тялото си.

Меган Фокс е откровена относно татуировките си напоследък, като разкри, че вече съжалява за последната си част от изкуството на тялото.

Актрисата се появи в "Шоуто на Дрю Баримор", за да промотира новата си стихосбирка "Хубавите момчета са отровни", и разказа за проблема с новото си мастило. Актрисата разкри: "Току-що получих едно, което не ми харесва и което трябва да преработя", с тон на съжаление.

"Това е цялата ми ръка, така че няма нищо страшно", добави тя саркастично. "Но това ще е добре, ще го запазим."

Меган не показа въпросната татуировка, която изглежда си е направила между телевизионната изява и четенето на книгата ѝ на 7 ноември в Ню Йорк, където беше снимана с голи ръце - но без ново мастило.

Тя обясни, че иска всички нови татуировки да остаряват добре и затова не е толкова голям фен на тази новата.

"С напредването на възрастта съжалявате за тях, защото вече не изглеждат добре, защото се окисляват", казва тя. "Това не са думи, които искате да свързвате с тялото си някога."

Меган Фокс се обезобрази (СНИМКИ)

Актрисата от "Костенурките нинджа" има над 20 татуировки по цялото си тяло, които са смесица от лични татуировки и препратки към известни личности и литературни произведения.

Сред тях са китайският символ за сила на тила ѝ и най-известният цитат от Шекспировия "Крал Лир": "Всички ще се смеем на позлатените пеперуди."

Това не е първата татуировка, за която Меган съжалява.

По-рано тази година звездата се сдоби със змия със звезди и луна на бедрото си, която стигаше до линията на бикините, за да прикрие татуировка, посветена на бившия ѝ съпруг Брайън Остин Грийн, с когото има три деца.

Преди това тя има татуировка на Мерилин Монро на предмишницата си, а през 2009 г. в интервю за New York Times разкрива, че има афинитет към покойната холивудска звезда: "Винаги съм я харесвала и, както казах, съм била заинтригувана от нея, защото тя създаде характер, зад който живееше. Така че тя винаги играеше герой в герой във всичките си филми."

След това тя разказва пред Us Weekly: "Наистина се възхищавам на Мерилин Монро, но никога не бих се опитала да й подражавам. Направих си татуировката като предупреждение. Тя ме предупреждава да не позволявам на филмовата индустрия да се отнася толкова зле с мен, че да ме сломи".

По-късно, през 2011 г., тя заявява плановете си да премахне татуировката, като казва пред HuffPost: "Това е отрицателен знак, тъй като тя страдаше от личностни разстройства и беше биполярна. Не искам да привличам подобна негативна енергия в живота си".