Актрисата превъплъщение на мъжкия блян Меган Фокс разказа за разичните процедури, на които се е подложила през годините и колко пъти е лягала под ножа на пластичните хирурзи в популярен подкаст. Здездата разкри, че е оправила гърдите си „консервативно“ между първия и втория филм на „Трансформърс“, а решението взела след като приключила с кърменето на децата си.

Маган Фокс също потвърди слуховете за операцията на носа си, признавайки, че я е направила в началото на двадесетте си години, но отрича твърденията, че е имала множество намеси за ринопластика. Актрисата също разкри, че си е правила инжекции с ботокс и филър, но никога не е правила лифтинг на лицето си, обаче смята да свърши това с напредването на възрастта.

Въпреки откровеността си относно интервенциите Меган Фокс изрази неприязънта си към хирургическите намеси като цяло, особено поради неблагоприятните реакции на тялото й към обща анестезия. Тя сподели страховете си от смъртта под упойка и дори разказа, че е разпитвала в големи подробности своите лекари преди операцията, особено за всякакви лоши поличби преди влизането в операционната зала.

Що се отнася до тялото й, Меган Фокс изясни, че никога не си е правила липосукция или контуриране на тялото и дори се шегуваше, че иска латино повдигане на дупето, обаче няма излишни телесни мазнини за процедурата.

Източник: „Уикенд“