Рязък обрат в "Ергенът" накара зрителите да хлъцнат пред екраните тази вечер. А една от участничките не знае откъде й е дошло... Да, говорим за първоначалната и досега категорична тръпка на Алек Младенов - Магдалена Томова, която, едва ли не, вече се виждаше като законна съпруга на чаровника.

И донякъде с право, защото самият той я накара да вярва, че е влюбен, признавайки й неколкократно, че не се е чувствал така, че има пеперуди в стомаха и какво ли още не. Докато внезапно тези пеперуди взеха, че литнаха и се насочиха по посока - Надежда Вишева.

От няколко дни, но особено тази вечер, Алек показва не само симпатии към другата по-голяма от него участничка, но и избухна в страст, която не просто не можеше, а и не искаше да прикрие. Всички видяхме как горещо се целуват Алек и Надежда. Видяхме също така как минути по-късно той беше коренно различен и в пъти по-хладен към Маги Томова.

Нещо повече - тази, която го придърпа, за да го целуне, беше Маги, а не Алек, той седеше до нея някак индиферентен. И макар да й даде втора роза, това не бе особена утеха.

Според мнозина Маги губи по точки, защото започна да се държи твърде патетично и прекалено романтично към Алек и постоянно да му повтаря колко е влюбена. Докато Надя го дава с повече чувство за хумор и така разбива ледовете. Е, тепърва ще видим коя коя ще надцака.

Източник: Crimesbg.com