Нямам лоши чувства към Моника Валериева и никога не съм имал. Дори бих желал да бъдем приятели и да се чуваме от време на време. Това заявил Меди по адрес на бившата си, с която бяха заедно три години.

Че как няма да иска певецът да останат с добри чувства, като той бе този, който я заряза. А на всичко отгоре заяви и че му била малко "стара чанта"... Моника прие краха на връзката им доста зле и се озлоби към чалгаджията. Който, на всичко отгоре, моментално се хвърли в леглото със своя млада и новоизгряваща колежка.

Меди за Моника Валериева: Искаше да си маха силикона, а аз й казах, че ще й виснат като печени чушки!

Не знаем колко "топли" и "нежни" са чувствата на Меди към Мона, но той реагира като първобитен човек на желанието й да си махне силикона от бюста и да бъде естествена. Това го заяви самата Валериева още преди време като сподели, че малко се страхува, защото не познава жени, които са го правили и не знае какъв ще бъде ефектът.

С цялата си "деликатност" обаче, Меди още навремето я "окуражил", като й заявил, че ако махне "пластмасата", ще увисне като чироз на балкона. "Казах й, че ще й заприличат на печени чушки, ама кое не е вярно?! Какво ще стане с тази кожа, която сега е напълнена от силикона, къде ще се дене?! Ще висне, ама яко ще висне", разсъждава певецът.

Тепърва ще видим дали моделката все пак ще изпълни намерението си, или ще я хване шубето.