Всички известни личности мечтаят да умножат броя на феновете си, но едва ли биха били доволни ако последните ги представят в светлината, в която почитател на Мария представи нея...

Незнаен тип пусна снимки с любимката си и явно имаше за цел да се изфука с тях, но, типично по мъжки, изобщо не загря, че кадрите буквално "размазват" Мара Отварачката.

Джуджето на чалгата е свикнало да бъде снимано от професионални фотографи, които обработват всеки кадър с няколко филтъра и всички тънкости на фотошопа, но... Тук нещата стоят различно.

От бухналата коса на Мара няма и следа. Певачката очевидно е на участие, но окосмението на главата й е под всякаква критика. Косата й е толкова мазна, сплъстена и буквално замазана на главата й, че изглежда така, все едно Отварачката има два косъма. Да не говорим за банята - потребители веднага я попитаха дали в последния месец изобщо е мила косата си...

Вижда се също твърде кльощавата и несъразмерна фигура на Мария, която от глад започна да прилича на манекен на Аушвиц. "Ако сме на нея, повече категорично няма да се снимаме с почитатели", твърдят в нета.

Източник: Crimesbg.com