По време и след "Ергенът", благодарение на който името му доби известна популярност, Виктор Стоянов се къса от напъни, за да се задържи на вълната на славата. Поне още малко, докато не го измести новият му "колега" Евгени Генчев.

Стоянов се навира къде ли не - от театър, през телевизия, та до кино... Няма да се учудим ако скоро го видим да чете и лекции в някой университет. Абе, кранчето на чешмата да врътнем, той ще потече от нея. И, разбира се, навсякъде се демонстрират две неща - широка (макар и изкуствена) усмивка, плюс мускули (тип - виж ме какъв съм мачо)...

Как да му обясниш на момчето, че мъжкарството не е в размера на бицепса, а нещо съвсем различно, но... Жените обаче внезапно се ошашавиха и рязко започнаха да се дърпат от Викторчо, след признанието му, че има страх от... паяци. Да, съвсем сериозно - Стоянов не припарвал до паяжина, да не би в нея да има паяк.

Интересно е кой се занимава с почистването им в дома му, като е нормално и в реда на нещата жените да пищят и да бягат от паяци, а не мъжете. Но вероятно Виктор е нагърбил с тази отговорна задача гаджето си Мария Тарашманова, която е пътешественичка и изглежда в пъти по-мъжко момиче от самия него.

"Всичката му работа е такава, но то още отдавна си личеше, че е въздух под огромно налягане", смеят се в нета.