Гинеколожката на известните – Мажена, най-после си намери майстора.

 

Колкото й да не й се искаше, й се наложи да напусне „Фермата“ завинаги, след като бе победена от многодетната майка от Борима – Веселка.

 

Въпреки, че изгуби с доста точки, най-възрастната участничка даде пример за това как се губи с достойнство и не падна духом нито за миг. Тя бе пример за това, че всяка дама може да постигне мечтите си, без оглед на възрастта.

 

56-годишната Мажена, която е изключително уважаван гинеколог изтърпя стоически тежките условия в стопанството. Накрая излезе и на Арената, където бе решена да даде най-доброто от себе си и го направи. Веселка обаче се оказа значително по-бърза и сръчна от гинеколожката. Едва ли за някого това е изненада, имайки предвид факта, че тя цял живот се е занимавала с тежък физически труд.

 

Най-сериозно разликата между двете пролича в цепенето и рязането. За сметка на това обаче конярката от Борима се затрудни сериозно на въпросите от Алманаха.

Въпреки превъзходството на по-младата й опонентка, Мажена не се отказа дори и за миг и стреля абсолютно всеотдайно с пясъчните торбички. Тя ряза греди, кова пирони и търкаля тежките бъчви.

 

Видимо доволна от себе си на сбогуване Мажена посочи, че жените на нейната възраст в никакъв случай не трябва да се отказват.

Източник: show.blitz.bg

Мажена си намери майстора

Мажена си намери майстора - Снимка 2