Носителката на „Оскар“ Упи Голдбърг е изключително талантлива актриса, но е пресилено да се каже, че впечатлява с външния си вид. Ако трябва да бъдем откровени, тя си е направо грозновата, пред която дори Цецка Цачева изглежда по някакъв начин привлекателна. 67-годишната днес дама обаче е същинска мъжемелачка и има зад гърба си 3 брака и множество афери с топ звезди, сред които и един Джеймс Бонд в лицето на Тимъти Далтън.

В скандално интервю Упи Голдбърг твърди, че няма никакъв интерес към мъже от собствената си раса и от половин век си ляга само със светли представители на силния пол.

Първия си брак тя сключва само на 18, при това с бяло ченге. Мъжът се казва Алвин Мартин (на снимката) и отговаря за нея по програмата за отказване на дрогата. Женени са в продължение на 6 години и от тази връзка се ражда единственото дете на Упи, щерка й Александрия, която днес е на 45 години.

Мъжемелачката Упи Голдбърг налита само на светли мъже

През далечната 1986 г. Упи Голдбърг се омъжва за оператора Дейвид Клаесен, който също е с цвят на кисело мляко и истински красавец. Този път разводът идва след по-малко от 3 години. Третият и последен брачен съюз на актрисата е с продуцента Лайл Трахтънбърг, който изтрайва едва година.

„Повече за нищо на света не бих се обвързала официално“ – зарича се тогава Упи.

Източник: „Уикенд“