Наоми Кембъл няма спирачка и въприке приближаването на третата възраст изживява нов романс с ново гадже. Според британските таблоиди щастливецът се казва Грегор Сютерлин, който се представя с псевдонима Диджей Рампа. 54-годишната супермоделка от не чак толкова близкото минало бе засечена да танцува с младока и да го целува в един от клубовете на Миконос, където той се изявява.

Според техни приятели Наоми и Рампа са прекарали лятото заедно.

„Те имат истинска химия и прекараха месеци почти неразделни“ – твърди източник на в. „Сън“.

Макар двамата да са заети с работа, те намират време един за друг.

„Грегор имаше натоварена година, но Наоми беше щастлива да се присъедини към него, където и да бе той. Сега техните отношения продължават напред. Това е вихрен романс, който не показва признаци на отслабване“ – докладва източникът.

Наскоро двойката беше забелязана на почивка заедно. Интересно е, че феновете на Наоми не харесаха новия й приятел – според тях е с непретенциозен външен вид и изглежда нелепо до супер модел като Кембъл.

Преди месец манекенката прекара седмица в Ибиса в копанията на 38-годишния саудитски мултимилионер и продуцент Мохамед Ал Турки, с когото също се смяташе, че има любовна връзка. Черната пантера има две деца, чиито бащи са неизвестни. И двете хлапета са родени от сурогатни майки.

Източник: „Уикенд“